#UP
Up is a philosophy
and lifestyle from Budapest
Which means: - your
dreams can come true - you are good and have
talent - you are unique - you are free forever - you can believe
and trust yourself and all others

Az UP filozófia azért született meg, mert úgy láttuk, hogy kis hazánkban sok ember lógatja az orrát és lefelé néz. De mi lenne, ha létezne egy varázsszemüveg, amit az emberek felvehetnek és onnantól kezdve UPtimistán felfelé néznének végre!? 

Nos, megalkottuk…

Megszülettet az UP márka és filozófia

Megszülettet az UP márka és filozófia

  • 2016 május 6.

Összetevők: egy maroknyi jó ember és egy társadalmi probléma amit jó lenne megoldani. Így indult el a gondolat, hogy mi lenne, ha másoknak is átadnánk azt, ahogy mi élünk: álmainkat megvalósítva, szabadon, azzal foglalkozva amit igazán szeretünk, bízva magunkban és másokban is. De mi legyen a neve ennek az életstílusnak?

Hát persze, hogy UP!

2016 május 6.
2016 október
Álomból valóság - felépült az UP center

Álomból valóság - felépült az UP center

  • 2016 október

A filozófia már kész, de kellett egy hely is, ahol továbbadhatjuk azt, ami bennünk van. Hamar kiderült, hogy másokban is megvan az igény egy álommegvalósító központ felépítésére, ugyanis az egészet önkéntesen és önkéntesekkel építettük fel. Így született meg az UP center.

Megtöltöttétek a helyet élettel

Megtöltöttétek a helyet élettel

  • 2017 május

Miután szépen kifestettünk, berendezkedtünk, megérkeztek első álommegvalósító coworkereink. Új barátságok születtek és elkezdett felpörögni a hely. Közben együtt tovább fejlesztettük a centert, lett stúdiónk, konyhánk, menő meetup terünk.

2017 május
2018 április
Elindult az UP academy

Elindult az UP academy

  • 2018 április

Sok-sok műhelymunkát és kísérletezést, pilotot követően elindult a fiatalok álommegvalósító iskolája az UP academy.

Az iskolának természetesen az UP center ad otthont és hátteret. Első bootcamp programunkon 25 diáknak adtunk ingyenes 9 hónapos intenzív képzést, amiben Újbuda Önkori rengeteget segített. KÖSZI 🙂

Megjöttek az elismerések is

Megjöttek az elismerések is

  • 2018 december

Ami 2016. május 6-án még csak egy álom volt, az 2,5 év múlva kézzelfogható valósággá vált. Két diák csapatunk is nyert az Újbudai hallgatói startup versenyen a 9 hónapos képzésünk végére. Most már Ők is tudják mi az az UP és úgy élnek, ahogy mi, igazi álommegvalósítóként. 

2018 december
2019 ->
Víziónk

Víziónk

  • 2019 ->

A nagy álmunk pedig az, hogy Magyarországot lefedjük annyi UP centerrel, amennyire szükség van ahhoz, hogy elkezdjenek végre felfelé nézni a gyerekek, fiatalok és felnőttek is.

A projekt munkaneve: hUPgary