Szakmai Közösségi Központ Újbuda szívében

coworking

Mi az a coworking?

Röviden: az „irodába járást” megújító munkavégzési forma.

Egyre több mobilis, digitális szakmabeli keresi produktív munkakörnyezetét. Vállalkozók és szabadúszók , gyakorlatilag bárhonnan dolgozhatnak egyedül vagy csapatban.

A coworkingelés az otthonnak, kávézónak és az irodai munkavégzésnek a kombinációja, hogy egy igazi közösségben és motiváló környezetben alkothass. Sőt, mi elkötelezett támogatói vagyunk a magyar vállalkozók digitális tudásának fejlesztésének, így számos ingyenes képzést, meetupot és workshopot biztosítunk Neked! 

Mit kapsz nálunk?

Közösségi élmény

Az UPhub tagjai egy igazi befogadó közösség, mi együtt megyünk kempingezni, bringázni, bulizni, síelni, jókat ebédelni. Szabadon csatlakozhatsz ezekhez a programokhoz Te is.

Szakmai fejlődés

Rengeteg rendezvényt szervezünk olyan témákban, mint UX, SEO, e-commerce, online marketing, design thinking, webfejlesztés, PR, robotika és még sorolhatnánk. Várunk ezekre Téged is.

Teljes infrastruktúra

Villámgyors, korlátlan internet, kényelmes irodai fotelek és székek, nagy asztalok, nyomtató, stúdió teljes felszereléssel, kivetítés, flipchart, hangtechnika és mindez inspiratív környezetben.

Barátságos staff

Az UP filozófiája a pozitív életszemlélet, ami áthatja ezt a sokak által kedvelt helyet. Alapítóink azért hozták létre ezt a központot, hogy ezt a szemléletet erősítsék kis hazánkban.

Kutya és bringabarát

Legyen szó négylábúról vagy kétkerekűről, nálunk meglesz a helye és szívesen látjuk kedvencedet. Az előtérben tárolhatod biztonságosan bringádat, a kutyusodnak pedig behozhatod akár fekhelyét is.

Tudásmegosztás

Az UP center nem csak coworking, hanem helyet ad az UP academy diákjainak szóló álommegvalósító iskolának. Ha kedved támad, továbbadhatod tudásod mint önkéntes előadó vagy mentor.

Ebédlő, frissítő kávé

Kényelmes ebédlőnkben nyugodtan megeheted otthonról hozott ebédedet, amit meg is tudsz melegíteni a mikróban. A kávénk pedig egyszerűen a mennyei Maran, amit mindenki imád itt. 🙂

Non-profit ügyet támogatsz

Ez a mi igazi különlegességünk, ugyanis ezt a helyet a közhasznú Digitális Tudás Egyesület üzemelteti. A bevételeinket diákok fejlesztésére, pályaorientációjára, inkubációs programokra fordítjuk.

Új ügyfelek / partnerek

Sokan nem is tudják mekkora üzleti potenciál van cowokingben járni. A kávézóban vagy otthon nem igazán lehet új üzleti partnereket, beszállítókat találni, itt viszont napi szinten születnek új kapcsolatok.

Mennyibe kerül?

1/2 hónap

20000 Ft +Áfa
  • nyitott iroda
  • szupergyors internet
  • ingyenes meetupokon részvétel
  • nyitott képzések, tudástranszfer

Egész hónap

29000 Ft +Áfa
  • nyitott iroda
  • szupergyors internet
  • ingyenes meetupokon részvétel
  • nyitott képzések, tudástranszfer

Civil szervezetek részére 20% kedvezményt biztosítunk árainkból!

Körbevezetést kérek!

Kollégáink szívesen megmutatják részletesen az irodát egy finom kávé társaságában:) Az előre egyeztetett időponthoz kérünk regisztrálj vagy hívj minket telefonon! 06302459917

Ez az űrlap elmenti a neved és email címed annak érdekében, hogy regisztrálj az UP center körbevezetésre. Az adatkezelési nyilatkozatunkban tájékozódhatsz bővebben arról, hogy hogyan védjük a benyújtott adataidat és miként kezelhetőek ezek.